Groen scherm filter

< Alle onderwerpen

Dit ondersteuningsartikel is voor de volgende toepassingen:

Pictogram voor gescripte video voor bedrijven-app

Scriptvideo’s voor bedrijven
iOS

Deze functie is nog niet beschikbaar voor de Android-app. Als je deze functie nodig hebt, laat het me dan weten, zodat ik de meest populaire functies als eerste kan prioriteren.

Wat is een groenschermfilter?

Met een groenschermfilter kun je de achtergrond van je video vervangen. Hiermee kunt u uzelf overal ter wereld vervoeren terwijl u vanuit uw woonkamer presenteert.

voorbeelden van het gebruik van een groenschermfilter om de achtergrond te wijzigen

Een groen schermfilter toepassen (ook wel chroma key genoemd)

Hier is hoe…

• Koop een greenscreen (zoals deze)en hang deze aan een muur.
  • Zorg ervoor dat je niets groens draagt, anders zal het verdwijnen als het filter wordt aangebracht.
  • Neem jezelf op met de app Teleprompter voor video
  • Druk na het opnemen in het voorbeeldscherm op de optie Groen scherm
  • Kies of je een groene of blauwe achtergrond gebruikt (groen wordt aanbevolen)
  • Beweeg de schuifregelaar Toleranties naar rechts en links om het perfecte niveau voor het filter te vinden. Te veel en je verdwijnt met de achtergrond, te weinig en het groene scherm is nog steeds zichtbaar.
  • Selecteer een achtergrondafbeelding. Dit vervangt het groene scherm (zoals hieronder weergegeven). Je kunt deze achtergrond kiezen uit je foto’s of de app Bestanden.
  • Als u tevreden bent met hoe het effect eruitziet, drukt uop de knop Groen scherm verwerken.
  • Het duurt een paar seconden voordat de app is verwerkt en keert dan terug naar het voorbeeldscherm waar u uw video kunt opslaan of delen.

Gratis groen scherm

De greenscreen-functie is volledig gratis in de Teleprompter for Video-app. Dit is een gratis app die beschikbaar is in de App Store voor iOS-apparaten (iPhones en iPad). Er zijn in-app aankopen beschikbaar.

Je kunt met deze app helemaal gratis genieten van het opnemen en verwerken van video’s met een groen scherm.