Voeg muziek toe

Hoe kunnen we helpen?

Voeg muziek toe

iOS

Voeg muziek toe aan video op iOS of Android! 🎵

Nadat je een video hebt opgenomen, kun je er muziek overheen leggen om het een professioneel gevoel te geven.

• Voeg nummers uit uw muziekbibliotheek toe
  • Gebruik nummers uit onze royaltyvrije muziekcollectie

50 royaltyvrije muziektracks zijn speciaal voor de app gecomponeerd en kunnen zonder enige beperking worden gebruikt. De royaltyvrije muziek is beschikbaar voor premiumgebruikers.

Muziek toevoegen aan video-iPhone

Stappen om muziek aan video toe te voegen

1. Neem een ​​video op
  2. Tik in het voorbeeldscherm op de knop Muziek toevoegen (in het gedeelte BEWERKEN)
  3. Kies of u muziek uit onze royaltyvrije muziekbibliotheek of uit uw bibliotheek wilt toevoegen. Je mag alleen muziek gebruiken waarvan je de rechten bezit. Daarom hebben we onze eigen royaltyvrije nummers beschikbaar gesteld, zodat je deze zonder risico kunt gebruiken.
  4. Selecteer het muzieknummer dat u wilt gebruiken
  5. Configureer hoe de muziek moet worden afgespeeld met behulp van de onderstaande opties:
muziek over video leggen

Muziek configureren

• Gebruik de schuifregelaars om het begin en einde van het muzieknummer bij te snijden.
  • Stel de opname- en muziekvolumeniveaus in.
  • Stel in of de muziek aan het begin van de video of na een paar seconden moet beginnen.
  • Kies of de muziek moet infaden/uitfaden.
  • Kies of de muziek continu moet herhalen. Alle royaltyvrije muziekclips zijn ontworpen om perfect door te lopen. Voor andere muziek kan het nodig zijn om de clip bij te snijden om ervoor te zorgen dat deze naadloos doorloopt.

Omdat de bovenstaande instellingen zijn gewijzigd, kunnen ze worden bekeken door op de video te tikken.

1. Als je tevreden bent met hoe de muziek bij de video wordt afgespeeld, druk je op Gereed in de bovenhoek om terug te keren naar het voorbeeldscherm en de video op te slaan of te delen.

Andere bewerkingsfuncties die beschikbaar zijn in de app: