Persoonlijke gegevens

Hoe kunnen we helpen?

Persoonlijke gegevens

iOS

Welke persoonlijke gegevens worden bewaard?

Wanneer u inlogt op onze app, slaan wij uw e-mailadres en naam op in onze database, samen met eventuele scripts die u opslaat.

Persoonlijke gegevens verwijderen

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vereist dat ontwikkelaars een manier bieden waarop mensen kunnen verzoeken dat hun gegevens worden verwijderd.

Hieronder vindt u instructies hoe u dit kunt doen:

Navigeer naar Instellingen > Ondersteuning

Tik op Je account verwijderen (onder Beheer)

Sta externe toegang toe tot de telepromter-app

Eenmaal verwijderd, kunt u niet meer inloggen op de app totdat u een nieuw account aanmaakt. U kunt de app echter in de offlinemodus blijven gebruiken door op de inlogpagina op de knop Overslaan te drukken. In de offline modus worden al uw gegevens op uw apparaat bewaard en niet doorgegeven aan onze database.