Persoonlijke gegevens

< Alle onderwerpen

Welke persoonsgegevens worden bewaard?

Wanneer u inlogt op onze app, slaan we uw e-mailadres en naam op in onze database, samen met eventuele scripts die u opslaat.

Verzoek om persoonsgegevens te verwijderen

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vereist dat ontwikkelaars een manier bieden waarop mensen kunnen verzoeken dat hun gegevens worden verwijderd. Als u wilt dat wij uw gegevens uit onze database verwijderen, laat het ons dan weten via het ondersteuningsformulier.

Eenmaal verwijderd, kunt u niet langer inloggen op de app totdat u een nieuw account aanmaakt. U kunt de app echter in de offline modus blijven gebruiken door op de knop Overslaan op de inlogpagina te drukken. In de offline modus worden al uw gegevens op uw apparaat bewaard en niet doorgegeven aan onze database.

Vorige App-machtigingen