Scripts delen op verschillende apparaten

iOS

Scripts delen

Het is mogelijk om scripts over meerdere apparaten te delen.

• Maken / importeren een script op je iPhone
  • Bewerkhet op uw iPad
  • Vermelding op je iPhone

U bent flexibel om zoveel apparaten te gebruiken als u nodig heeft, maar er zijn een aantal zaken waarmee u rekening moet houden:

Inloggen

Als u uw scripts op meerdere apparaten wilt delen, moet u zich op elk apparaat met hetzelfde account aanmelden. Gebruik daarom dezelfde methode voor uw iPhone als u zich aanmeldt met de Facebook-knop op uw iPad.

Als u niet zeker weet met welk account u zich hebt aangemeld, kunt u dit doen neem contact op.

Herstel de aankoop gratis

Als u voor een upgrade op één apparaat heeft betaald, hoeft u niet opnieuw te betalen. Wanneer u de app op uw tweede apparaat installeert, is het aanvankelijk de gratis versie, aangezien er nog geen upgrade is toegepast.

Om uw aankoop op het tweede apparaat te herstellen:

• Tik op de knop Aankoop herstellen in het instellingenmenu
  • Tik op Herstellen in de linkerbovenhoek

Het herstellen van een aankoop is alleen mogelijk wanneer u op beide apparaten bent ingelogd met dezelfde Apple ID of wanneer u Family Sharing gebruikt.