Spraakgestuurde teleprompter

Hoe kunnen we helpen?

Spraakgestuurde teleprompter

iOS

Spraakgestuurde teleprompter

De spraakgestuurde teleprompter luistert naar je stem en bladert automatisch door het script terwijl je leest.

Het is beschikbaar in meer dan 50 talen op iOS en 10 talen op Android.

Spraakgestuurd scrollen inschakelen

1. Tik op het pictogram op het opnamescherm om spraakgestuurd scrollen in of uit te schakelen.

Het pictogram wordt alleen weergegeven voor apparaten die de ondersteunde talen en iOS-versies gebruiken (hierboven weergegeven)
Spraakherkenning UIT Voice-scrollen uitgeschakeld
Spraakherkenning AAN Voice-scrollen ingeschakeld
  1. Toestaan ​​dat de app spraakherkenning gebruikt (alleen iOS):
Spraakgestuurde toestemmingsprompt voor teleprompter
  1. De snelheidsregelaars veranderen afhankelijk van de scrollmodus:
Handmatig scrollen handmatige teleprompter-script-scrollsnelheid
Spraak scrollen stem scrollen online of offline
  1. De golfvorm beweegt volgens de audioniveaus, maar automatisch scrollen vindt pas plaats als de opname begint.
  2. Begin met opnemen en lees de woorden uit het script. De app bladert automatisch door het script om uw stem te volgen.

De taal configureren

Na het inschakelen van spraakondersteund scrollen, verschijnt er een bevestiging met de momenteel geselecteerde taal.

Om deze taal te wijzigen, tikt u op de link en selecteert u de taal die u wilt gebruiken.

Online versus offline taalbestanden

Android

Alle talen moeten naar uw Android-apparaat worden gedownload.

iOS

Apple biedt 2 opties voor het uitvoeren van spraakherkenning. Online en offline, de voordelen van beide worden hieronder gegeven, maar over het algemeen heeft online de voorkeur, tenzij je ergens werkt zonder internetverbinding.

Online

• Hogere herkenningsnauwkeurigheid
  • Er hoeft geen taal op het apparaat te worden geïnstalleerd
  • Vereist een internetverbinding
  • Kan langzamer zijn bij slechte internetverbindingen

Offline

• Snellere herkenning
  • Vereist geen internetverbinding
  • Vereist dat de taal wordt gedownload
  • Lagere nauwkeurigheid

Tips om de snelheid en nauwkeurigheid van herkenning te verbeteren

De app reageert sneller op je stem als het geluid helder is.

Hier zijn enkele tips om de snelheid en nauwkeurigheid van herkenning te optimaliseren:

• Verminder achtergrondgeluiden
  • Spreek dichter bij de microfoon
  • Duidelijk praten
  • Verwijder eventuele typefouten in het script
  • Houd je aan het script