Video’s opslaan en delen

iOS

video preview options to save share and add subtitles
Na het opnemen krijg je een voorbeeld van je video te zien. U kunt ervoor kiezen om de video op te slaan of te delen, of om deze te bewerken.

De video opslaan

Als je op Opslaan tikt, wordt de video opgeslagen in de Foto’s-app op je apparaat. Je hebt er toegang toe in de Foto’s-app in het album Recent. Mogelijk wordt u gevraagd toestemming te geven voor toegang tot de Foto’s-app, het is noodzakelijk om toestemming te geven aan Alle foto’s om ervoor te zorgen dat alle toekomstige video’s correct worden opgeslagen.

De video delen

Als je op Delen tikt, toont de app je verschillende opties voor het delen van de video. Deze opties zijn gebaseerd op uw apparaatconfiguratie en apps die u heeft geïnstalleerd. Hier zijn een paar tips waarmee u rekening moet houden bij het delen van video’s:

Video’s delen via e-mail

Videobestanden zijn erg groot. Het delen van video’s via e-mail is bijna altijd een slecht idee, omdat de grootte van de video waarschijnlijk groter is dan de maximaal toegestane bestandsgrootte voor uw e-mailprovider. Als iemand je vraagt ​​om een ​​video met hem te delen via e-mail, is het veel beter om het bestand op te slaan in Dropbox, Google Drive, OneDrive, iCloud of een andere cloudopslagprovider en de persoon vervolgens een link naar de video te e-mailen.

Video’s delen met Dropbox
  • Geïnstalleerd en log in op de Dropbox app
  • Tik op de Share-knop in de Teleprompter for Video-app Dropbox-app
  • Tik op de optie om op te slaan in Dropbox
  • Selecteer een map in Dropbox om in op te slaan
  • Tik op Opslaan
Video’s delen op Google Drive
  • Geïnstalleerd en log in op de Google Drive app
  • Tik op de Share-knop in de Teleprompter for Video-app Google Drive-app
  • Tik in de lijst met pictogrammen op het Google Drive-pictogram – als het niet wordt weergegeven, tik dan op het […] Meer-pictogram en zoek het in de volledige lijst met apps.
  • Selecteer uw account (als daarom wordt gevraagd)
  • Selecteer een map in Google Drive om mee te delen (indien nodig)
  • Tik op de uploadknop
Video’s delen met OneDrive
  • Geïnstalleerd en log in op de OneDrive app
  • Tik op de Share-knop in de Teleprompter for Video-app
  • Tik in de lijst met pictogrammen op het OneDrive-pictogram – als het niet wordt weergegeven, tik dan op het […] pictogram Meer en zoek het in de volledige lijst met apps.
  • Selecteer een map in OneDrive om naar te uploaden
  • Tik op de knop Uploaden naar OneDrive
Video’s delen met iCloud
  • Tik op de Share-knop in de Teleprompter for Video-app
  • Tik op de optie om op te slaan in bestanden
  • Selecteer een map in iCloud Drive om naar te uploaden
  • Tik op de knop Opslaan
Video’s delen met Box of een andere Cloud Storage-provider

De Files app stelt u in staat om rechtstreeks te linken met bijna elke Cloud Storage-provider. Volg de instructies van de provider om te linken met de bestanden-app en gebruik deze instructies om je video te uploaden.

• Tik op de Share-knop in de Teleprompter for Video-app
  • Tik op de optie om op te slaan in bestanden
  • Navigeer naar uw Cloud Storage-provider en selecteer een map om naar te uploaden
  • Tik op de knop Opslaan

Opties voor videobewerking

De huidige bewerkingsopties zijn: