Een Apple Watch gebruiken

¿Cómo podemos ayudar?

Een Apple Watch gebruiken

You are here:
< All support articles

Dit ondersteuningsartikel is voor de volgende toepassingen:

Pictogram voor gescripte video voor bedrijven-app

Scriptvideo’s voor bedrijven
iOS

Deze functie is nog niet beschikbaar voor de Android-app. Als je deze functie nodig hebt, laat het me dan weten, zodat ik de meest populaire functies als eerste kan prioriteren.

Een Apple Watch kan worden gebruikt als afstandsbediening voor de app zonder dat er extra apps of downloads nodig zijn.

Open de teleprompter-app op het opnamescherm en je horloge verandert op magische wijze in een afstandsbediening (zoals hieronder weergegeven).

Tik om videoscherm op te nemen

Met uw Apple Watch kunt u:

• Begin met opnemen (dubbeltik)
  • Stop de opname (dubbeltik tijdens het opnemen)
  • Start het scrollen van het script (één keer tikken)
  • Pauzeer het scrollende script (één keer tikken)
  • Verplaats het script vooruit of achteruit met behulp van de digitale kroon

U kunt ook eenBluetooth-afstandsbediening gebruiken om de teleprompter-app te bedienen.